kok - hulpkok

Functie

Chef warme kant, of hulpkok. Instaan voor besingen, mise-en-place. Sturen van keukenpersoneel, extra's en flexi

Jouw profiel

Zelfstandig kunnen werken, inzicht hebben in keukenactiviteiten. Nederlands is een vereiste.

Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...) Gerechten bereiden Europees De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Gerechten bereiden Traditionele gerechten De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De planning van het keukenpersoneel opsen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen De activiteiten van het personeel controleren De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst Recepten opsen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...) Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ... Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Gerechten bereiden Lokale of regionale specialiteiten Aanbod

We zoeken zowel iemand vast, als flexi. Deeltijds als voltijds alles is te bespreken. Weekenden en avonden in overleg kunnen vrij zijn. Loon naar ervaring en werken.

Solliciteren

De haeck Bert


 


kok - hulpkok
2024-05-21 - 2024-06-19

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: KINROOI
STEYVERSHOFSTRAAT 14
Land: België
Postal Code: 3640
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share